novinky 

Nový originálny seriál Landman bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 20. novembra

SkyShowtime oznámila, že dlho očakávaný originálny dramatický seriál Landman s držiteľom Oscara® Billym Bobom Thorntonom v hlavnej úlohe bude mať premiéru v stredu 20. novembra exkluzívne na SkyShowtime. Seriál odštartuje dvoma epizódami a ďalšie epizódy 10-dielnej prvej série budú k dispozícii každú stredu. Seriál Landman, ktorého autorom je nominant na Oscara® Taylor Sheridan, produkujú MTV Entertainment Studios, 101 Studios a Sheridanova spoločnosť Bosque Ranch Productions.

Landman je moderný príbeh o hľadaní šťastia vo svete ropných plošín a odohráva sa v povestných prosperujúcich mestách západného Texasu. Seriál je založený na pozoruhodnom 11-dielnom podcaste Boomtown a je príbehom o rôznych vrstvách a drsných a divokých miliardároch, ktorí podnecujú obrovský rozmach pretvárajúci našu klímu, našu ekonomiku a našu geopolitiku.

Okrem Thorntona v seriáli účinkujú Ali Larter (The Last Victim), Michelle Randolph (1923), Jacob Lofland (Joker 2), Kayla Wallace (When Calls the Heart), James Jordan (Yellowstone), Mark Collie (Nashville), Paulina Chávez (The Expanding Universe of Ashley Garcia) a Demi Moore (Feud: Capote Vs. The Swans). V hosťujúcej úlohe sa opäť objaví Jon Hamm (Mad Men) spolu s Andym Garciom (Expendables) a Michaelom Peñom (End of Watch).

Výkonnými producentmi seriálu Landman sú Taylor Sheridan, David C. Glasser, David Hutkin, Ron Burkle, Bob Yari, Christian Wallace, Geyer Kosinski, Michael Friedman a Stephen Kay. Výkonnej produkcie sa ujali aj Dan Friedkin a Jason Hoch za Imperative Development LLC a J.K. Nickell a Megan Creydt za Texas Monthly. Jedným z výkonných producentov je aj Peter Feldman. Seriál distribuuje spoločnosť Paramount Global Content Distribution. Seriál je najnovším prírastkom v rastúcej Sheridanovej ponuke na SkyShowtime, ktorá zahŕňa aj tituly 1883, 1923, Lioness, Mayor of Kingstown, Tulsa King, Lawmen: Bass Reeves a všetkých päť sérií seriálu Yellowstone.

Komentujte cez Facebook

Related posts